MARKETING FOR THE NEXT GENERATION

De nieuwe generaties boeien & binden is een uitdagend vak maar een ontzettend leuk vak! Netwerk in de esports wereld, kennis van de nieuwe generaties en natuurlijk de creativiteit & power zij nodig om echt het verschil te maken!

JE EIGEN UNIEKE DATABASE

Schieten met hagel is verleden tijd! Bouw met behulp van slimme marketing technologieën aan een duurzame & ijzersterke relatie met de millennials en creëer je eigen database vol inzichten & interesses. Want zolang jij kunt 'connecten' met de nieuwe generaties.. 'Are your always two steps ahead of your competition'.

ACTIVATIES & EVENTS MET POWER

Creëer namens jouw organisatie de ultieme belevingen en experiences voor de nieuwe generaties. Van grote producties in een levensgroot stadion tot on-the-road gaming events en van online toernooien tot echte merkactivaties tijdens grote evenementen. Maak het verschil voor je toekomstige fans!

CR& nieuw

LET'S CREATE A WINNING ESPORTS STRATEGY!

JOUW WEG NAAR SUCCES

Wij adviseren, activeren en informeren jou om de nieuwe generaties voor je te winnen!

Wat is esports en wat kan het betekenen voor mijn organisatie? Wij laten het je graag zien en ervaren tijdens een leerzame kennissessie voor jou en je collega’s!

Wij gaan je adviseren in hoe jouw organisatie optimaal kan profiteren van de ongekende mogelijkheden die de wereld van esports & gaming te bieden heeft.

Handen uit de mouwen en het is tijd om echt het verschil te maken! Onvergetelijke activaties & evenementen met als resultaat: Jouw organisatie = ‘top of mind’!

Bouw daadwerkelijk je eigen waardevolle database op van de doelgroep voor de ultieme relatie tussen jouw organisatie en de millennials. Unieke data voor een duurzame connectie je fans & klanten.

Onze waanzinnige klanten

FACTS & FIGURES

ESPORTS & GAMING IS BOOMING

65

%

VAN DE NEDERLANDERS IS HET AFGELOPEN JAAR IN CONTACT GEWEEST MET ESPORTS
6

UUR

PER WEEK BESTEDEN JONGEREN AAN GAMING
900000

FORNITE FANS

IN NEDERLAND
Schermafbeelding 2018-10-14 om 22.56.45
Unlock Your Skills
Schermafbeelding 2018-10-08 om 13.44.41
Kinepolis partner FC Utrecht eSports
Schermafbeelding 2018-10-08 om 13.49.37
Snickers Vs. PSV

Join EsportsXperts en ontvang de laatste esports business updates in je mailbox!

BLOG & DOWNLOADS

PUBLICATIES

Unieke samenwerkerking

OVER ONS

Drie toonaangevende marketingbureau’s in de sport, Triple Double Sportmarketing, Technonomy en Dutch Game Masters, hebben de krachten gebundeld voor het nieuwe esports marketingbureau EsportsXperts. Kennis delen, consultancy en events komen samen in een full service marketingbureau gespecialiseerd in de snelgroeiende markt van esports & gaming.

Contact ons!

"YOU MISS 100% OF THE SHOTS YOU DON’T TAKE"

Our Contacts

ADDRESS

Street number 5, Town, Country

E-MAIL

brandname@company.com

TELEPHONE

(+371) 512 566 921

WORK HOURS

Mon. - Frie. 11AM - 19PM

ADDITIONAL INFORMATION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean hendrerit vel mauris at tincidunt.