Energiedirect.nl

Energiedirect.nl

Digitaal een balletje trappen wordt steeds belangrijker. En wie de (voetbal)schoen past trekt hem aan. Daarom is energiedirect.nl de eerste sponsor van PSV eSports. De uitdaging is de gamecontroller: aanpakken en knallen! EsportsXperts verzorgt de strategie, content en activaties zoals ‘het vetste kinderfeestje’ en de ‘Energybattle’. 

Vetste kinderfeestje
Samen met Energiedirect.nl organiseren we voor een jonge PSV-fan een onvergetelijk kinderfeestje. Samen met negen vrienden mag het kind dat het verjaardagsfeest wint, gamen in de eSports Room van PSV en kijken naar de live wedstrijd van PSV-FC Utrecht.

Op het feest worden ook eigen PSV-shirtjes gedrukt en mogen de kinderen een kijkje nemen in de kleedkamer vlak voor de wedstrijd. Het resultaat? Duizenden aanmeldingen en een onvergetelijke dag.

Energybattle
eSporters Romal Abdi en Ali Riza Aygun dagen namens Energiedirect de eSporters van de andere eredivisieclubs met een energieleverancier als hoofdsponsor uit in de EnergyBattle. EsportsXperts verzorgt de strategie, content en activatie voor Energiedirect.nl.

 

 

Categories